Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei rendőrök sokszorozott erővel tevékenykednek a június 1-jéhez és pünkösdhöz kapcsolódó hosszú hétvége összefüggésében

2020 május 29. és június 2. között a Hargita megyei rendőrök naponta eljárnak a rend, a béke és a közbiztonság légkörének biztosítása érdekében, mind a megyeszékhelyen, mind a megyében található üdülőterületeken, valamint a közúti forgalomban.

A rendőrök biztosítják a közúti és gyalogos forgalom gördülékenységét, a közrendet és a törvényesség betartását, minden területen.

Mint ismeretes a legtöbb közúti baleset oka az ittas vezetés és a gyorshajtás, ezért a rendőrség a felszerelésükhöz tartozó technikai eszközökkel, beleértve a radarkészülékeket is igyekszik a közlekedés biztonságát biztosítani a közutakon. Felkérik az autóvezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, csak az erre kijelölt helyeken parkoljanak, és nem utolsó sorban tartsák tiszteletben a terepen szolgálatot teljesítő rendőrök utasításait.

A minőségi szempontból nem megfelelő termékek fogyasztásának elkerülése érdekében a Hargita megyei rendőrség a kereskedelemre vonatkozó jogszabályok megsértésének megelőzése és leküzdése ellen folytatnak akciókat, különösen a romlandó élelmiszerekre vonatkozóan.

A bűnügyi nyomozási struktúra rendőrei a bűncselekmények ellen küzdenek, és emlékeztetni kívánják a polgárokat, hogy a törvény betartása nem választható, hanem minden szempontból kötelező.

Mint minden ilyen alkalomkor, felkérjük a polgárokat, hogy legyenek partnereink ezekben a tevékenységekben azáltal, hogy fokozottan figyelnek a javaikra, az autóik biztosítására, és a gyerekekre.

Ugyanakkor emlékeztetni kívánunk arra is, hogy május 31-ig, 31-t is beleértve, kötelező a saját felelősségre kitöltött nyilatkozat a helyiség elhagyásához.

Biztonságos, kellemetlen eseményektől mentes minivakációt kívánunk!

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.