Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mindig készenlétben a Hargita megyei tűzoltók a lakosság megsegítésére

Foto: ISU Harghita

A tegnapi során megfeszített erőkkel tevékenykedtek a Hargita megyei tűzoltók a lakosság és a helyi adminisztráció támogatásában: 23 pincéből/alagsorból, 5 udvarból, 5 gazdasági melléképületből szivattyúzták ki a vizet Maroshévízen és Gyergyószentmiklóson. Ugyanakkor kollégáink egy balánbányai híd felszabadításán dolgoztak, illetve a túlterhelt vízgyűjtő rendszer tehermentesítésén Gyergyóholló községben.

A Hargita megyei tűzoltók ma, június 24-én készenlétben állnak, hogy korlátozzák és kiküszöböljék a veszélyes hidrometeorológiai jelenségek okozta negatív hatásokat. Mindaddig jelen leszünk az árvizek által érintett közösségekben, amíg a helyzet nem normalizálódik.

Tekintve, hogy Hargita megyében holnap, június 25-én 03:00 óráig továbbra is érvényben van a heves esőzésekre vonatkozó narancssárga figyelmeztetés, a tűzoltó személyzet készen áll a beavatkozásra az érintett területeken élő lakosság támogatása érdekében.

Információs és közönségtájékoztató osztály
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.