Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei tűzoltók felhívása: Szüntessük be a területek tűz általi takarítását!

 

A Hargita megyei készenléti felügyelőség felhívásban sürgeti a lakosságot az élet és a környezet védelmére. Összefoglalva, a tűzoltók apokaliptikus képet adnak az utóbbi néhány nap eseményeiről: száz tűzeset, felemésztett hektárok, többnapos beavatkozások kritikus körülmények között, égő erdők, és egyebek. Legyünk óvatosak!

Ebben az időszakban naponta találkozunk égő száraz növényzettel, amely több száz mezőgazdasági területet is pusztít, és sok esetben a lángok átterjednek a lakóházakra és erdőkre.

Óvjuk az életet! Óvjuk a környezetet!

Manifestă prudenţă! Renunţă la incendierea terenului!

Facem apel către populaţie! Opriţi acţiunile de igienizare a terenurilor prin ardere! În această perioadă, zilnic, au loc incendii de vegetaţie uscată care mistuie hectare întregi de teren agricol şi, în multe cazuri, flăcările se pot extinde la locuinţe sau la fondul forestier. Protejează viaţa! Protejează mediul înconjurător!

Publicată de ISU Harghita pe Luni, 8 aprilie 2019
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük