Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A gyerekek biztonságára vigyáznak a tűzoltók

 

 

Tanévkezdet lévén, a Hargita Megyei Oltul Készenléti Felügyelőség szakemberei a megye iskoláiba látogatnak, hogy ellenőrizzék a tűzvédelmi és tűzbiztonsági követelmények betartását, illetve gyakorlatokat és képzést tartanak az iskolák alkalmazottainak és természetesen a tanulóknak.

Tegnap, szeptember 20-án, a balánbányai Havasi gyopár óvodában és a Geo Bogza Általános Iskolában folytattak kimenekítési gyakorlatokat, illetve nyílt órákat és megelőző tájékoztató tevékenységet tartottak a tűzoltók. Ezzel egyidőben a balánbányai munkapont egy csapata helyszíni terepszemlét tartott a fenti oktatási egységeknél.

Mindezeknek a tevékenységeknek a célja biztonsági légkört biztosítani a tanegységekben, valamint a gyermekek, a fiatalok és az iskolák személyzetének felkészítése egy esetleges vészhelyzet esetén alkalmazandó helyes viselkedésre.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.