Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei katonai tűzoltók 24 sürgősségi esetben avatkoztak be az utóbbi 24 órában

Az utóbbi 24 órában a Hargita megyei katonai tűzoltók 24 sürgősségi esetet oldottak meg, ezek nagy része elsősegélynyújtás volt. 30 személyt láttak el a SMURD egységek.

Ezen kívül a székelyudvarhelyi katonai tűzoltók a szentegyházi önkéntes tűzoltókkal együtt egy szentegyházi lakástűz oltásában vettek részt. Helyszínre érkezésükkor megállapították, hogy a tűz fojtottan ég a kéményben, valamint azt a pellettel működő kazánnal összekötő fém füstelvezető csőben, és fennállt a veszély, hogy a lakásra is átterjed. A tüzet a talált állapotában eloltották. A tűz eredményeként elégett a fotovoltaikus rendszer csövezete, a villanybojler külső szigetelése 1,5 négyzetméteren, és a kéményben található korom. A tűz nagy valószínűséggel a fűtési rendszerből kihullott parázs miatt keletkezett. Az azonnali beavatkozás eredményeként 400 000 lej értékű javakat sikerült megmenteni, az anyagi veszteséget 2500 lejre becsülik.

  • ISU Hargita Információs és Közkapcsolati osztály

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.