Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Naponta szolgálatban a Hargita megyei tűzoltók

Foto: IGSU

 

Az utóbbi 24 órában a Hargita megyei katonai tűzoltók 13 sürgősségi esetben avatkoztak be. Az esetek többségében valamilyen egészségügyi problémáról volt szó, így a SMURD csapatok 12 személynek nyújtottak elsősegélyt, öt esetbe betegség, 7 esetben sérülés miatt.

Múlt este 19:08-kor egy Ro-Alert figyelmeztetést is kiküldtek medve jelenléte miatt Borszék lakóinak.

Ma délelőtt a gyergyószentmiklósi tűzoltók a gyergyócsomafalvi önkéntes tűzoltókkal együtt egy villámcsapás miatt kigyulladt tetőn keletkezett tűz eloltásában vettek részt Gyergyócsomafalván. A helyszínre érve a tűzoltók megállapították, hogy egy gazdasági melléképület teteje gyulladt ki, a tűz 200 kg szénát és az épület falának 2 négyzetméterét érintette. A tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók azonnali beavatkozásának köszönhetően sikerült 100.000 lej érétkű anyagi javakat megmenteni, a keletkezett kár 200 lejre tehető.

A megye tűzoltói a nap 24 órájában készenlétben állnak a sürgősségi esetek operatív kezelésére, valamint elsősegélyt nyújtani a nehéz helyzetbe került polgároknak.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük