Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Megkérdezik Hargita megye lakosságát a kulturális és természeti örökség digitalizálásról

 

 

A Hargita Megyei Önkormányzat arra kéri Önt, hogy járuljon hozzá a kulturális és természeti örökség digitalizálására vonatkozó cselekvési terv kidolgozásához azáltal, hogy kitölti a kérdőív 20 kérdését az ön által képviselt intézmény nevében.

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken hozzáférhető kérdőívet. A kérdőívet a Hargita Megyei Tanács által végrehajtott CD-ETA projekt keretében dolgozták ki, amelynek célja a megyén belüli kulturális és természeti értékek digitalizálása a nemzetközi tapasztalatok és jó gyakorlatok segítségével. Kérjük, járuljon hozzá a kulturális és természeti örökség digitalizálására vonatkozó cselekvési terv kidolgozásához azáltal, hogy kiegészíti a kérdőívet képviselő intézmény nevét, amely 20 kérdést tartalmaz. A cselekvési terv hasznos eszköz lesz a pénzügyi források felhasználásához ezen a területen. A válaszok névtelenül kerülnek feldolgozásra a tanulmányban. Kérjük szánjon 10 percet erre a tevékenységre!

Hargita megye természeti és kulturális értékeinek digitalizálása-kérdőív
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.