Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Portofel furat și recuperat

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 5 august 2021, ca rezultat al activităţilor de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor 24 de ore, poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 69 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

„Din datele şi indiciile obţinute în anchetă până la acest moment rezultă că, în după-amiaza de 04 august a.c., în jurul orei 11:15, bărbatul ar fi sustras un portofel în care se aflau 600 de lei şi mai multe documente, acesta fiind lăsat nesupravegheat de o tânără de 19 ani, din comuna din comuna Feliceni, pe un pervaz exterior al clădirii autogării din municipiul Odorheiu Secuiesc.”, a transmis IPJ Harghita.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.