Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Idén is kitüntették a Hargita Megyei Prefektusi Hivatalt a Közigazgatási Gálán

 

A Hargita Megyei Prefektusi Hivatalt az utóbbi öt évben negyedszer jelölték és díjazták a Közigazgatási Gálán, tevékenységéért és a benyújtott tervezetekért.

„Köszönet a partnereknek- a csíkszeredai Sezatoare csoportnak, a Hargita Megyei Közösségi Biztonság és Kábítószer-ellenes Egyesületnek, kollégáimnak”, mondta Jean Adrian Andrei prefektus.

2018 október 25-én, a Brassó pojánai Ana Hotels-ben került sor a Közigazgatási Gála 2018-as kiadására. A rendezvényen 100 román közigazgatási intézmény vezetője vett részt: polgármesterek, helyettes polgármesterek, prefektusok, alprefektusok, a megyei tanácsok elnökei és alelnökei, a román kormány és kormányzati intézményeinek képviselői, szenátorok, képviselők, a közigazgatás romániai szakmai szövetségeinek képviselői és a területen működő privát társaságok képviselői.

Ez alkalommal a közigazgatásban elért legjobb eredményekért díjakat ítéltek oda. Az egyes kategóriákban regisztrált legértékesebb projekteket díjazták a Közigazgatási Gálán, a közigazgatási intézmények, a közigazgatás szakmai szövetségei és az akadémiai környezet képviselőiből álló zsűri által végzett elemzést követően.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.