Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Téli készülődés Borszéken

Fotó: https://statiuneaborsec.ro

A hóágyúkat elindították a borszéki sípályákon, abban a reményben, hogy a síszezon hamarosan elindul, legkésőbb az ünnepek körül. A tél megérkezésével a nyári bobpályát lebontották – írja a statiuneaborsec.ro.

Folyamatosan dolgoznak hóágyúink, reméljük az időjárás is segít majd abban, hogy a téli vakáció kezdetére legalább az egyik sípályánk a vendégek rendelkezésére állhasson – fogalmazott az előkészületekkel kapcsolatban Jenei Hajnalka. A borszéki önkormányzat alárendeltségébe tartozó Dezvoltare Urbană Kft. Ügyvezetője elmondta, a pályák működtetéséhez szükséges eszközpark készen áll: a felvonók működőképesek, a kampókat felszerelése folyamatban van, a hótaposó jármű a napokban kapja meg új lánctalpát.

A „Reménység” síkomplexum működési programja megegyezik a tavalyi szezonéval. A hét folyamán a sípályák 10:00 és 18:00 óra között, hétvégéken pedig 9:00 és 19:00 óra között használhatók, a fő sípályán esti kivilágítás is lesz. A napi jegy ára felnőtteknek 55 lej, illetve gyermekeknek 40 lej. Egyéb árakra a komplexum megnyitásakor derül fény. Azok, akik ellátogatnak a síközpontba, a hét folyamán 9:00 és 19:00 óra között, szombaton és vasárnap pedig 8:00 és 21:00 óra között használhatják az éttermet.

Mint azt bizonyára sokan tudják, október végén leszerelhető bobpályát helyeztek üzembe a Reménység sípályán. Az ügyvezető szerint a bobpálya nagy sikernek örvendett, rövid futamideje alatt mintegy 2000 fizető vendég használta úgy, hogy csak hétvégén működött. Ehhez adódik még azoknak a látogatóknak a száma, akik a felszerelést követő első napokban ingyen használhatták a berendezést.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük