Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csomagok átvétele a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba utalt betegek számára 13:00- 15:00 óra között

 

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban bennfekvő betegek számára naponta 13 és 15 óra között lehet csomagot hagyni a kórház külső kapujánál. A csomagokat 15 órakor viszik fel az osztályokra.

„Kérjük a hozzátartozókat, tartsák be ezt az időintervallumot, a csomagokba pedig csak a legszükségesebb ruhaneműt, tisztálkodási eszközöket, vizet pakolják, ne tegyenek bele élelmiszert”- közlik a kórház képviselői.

Figyelem! Kifele nem lehetséges a csomagküldés.

„A látogatási tilalom miatt a kórház megoldotta a páciensek és hozzátartozóik számára a csomagok bejuttatását a kórházba, azonban van, aki nagy táskákat, élelmiszeres dobozokat, több flakon üdítőt pakol fel, sokan pedig azt szeretnék, hogy az üres dobozokat, szennyes ruhát haza is küldhessék. Az ilyen jellegű csomagküldésre a kórháznak nincs elegendő személyzete, ugyanakkor szűkítjük a csomagküldési lehetőséget a járványügyi helyzet súlyosbodása miatt is” mondják a kórház képviselői.

A csomagra írják fel a páciens nevét és az osztályt, ahol kezelik.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük