Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Meghosszabbított pályázati kiírási határidő

 

A Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség bejelenti az Országos Vidékfejlesztési Program 2014-2020, 16.4-es és 16.4a alintézkedéseire vonatkozó pályázati kiírás határidejének meghosszabbítását. (a mezőgazdasági és gyümölcstermesztési szektor ellátási láncában résztvevő szereplők függőleges és vízszintes együttműködésére nyújtott támogatás).

A legtöbb 100.000 euró értékű finanszírozási támogatási pályázatot 2019 június 30-án 16:00 óráig lehet benyújtani.

A kiírás meghosszabbítására vonatkozó döntést több potenciális kedvezményezett kérésére hozták meg, különös tekintettel azokra a projektekre, amelyek a dokumentáció elkészítéséhez több időt igényelnek.

A 16.4-es alintézkedéshez rendelkezésre álló pénzalap 4.744.665 euró, a 16.4a alintézkedés esetében pedig 6.668.484 euró. A két alintézkedéshez kapcsolódó minimális kiválaszthatósági küszöb 10 pont.

A finanszírozási kérelem benyújtható online az Ügynökség honlapján, a www.afir.info címen. Az ellátási lánc szereplői közötti horizontális és vertikális együttműködésre irányuló projektek benyújtása iránt érdeklődők ingyenesen tájékozódhatnak az AFIR honlapján található pályázati útmutatóból és az ahhoz kapcsolódó mellékletekből az „Investiții PNDR” menüpont alatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük