Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Premieră pentru un sportiv harghitean

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Sublocotenent Covrig Alin, ofițer specialist – formator din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, a obținut trofeul de Golgheter al turneului final al campionatului de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne, cu un număr total de 14 goluri marcate.

La startul competiției s-au aliniat 84 de echipe din toată țara, iar la turneul final desfășurat în perioada 24 – 27 septembrie a. c. la Mamaia, a participat și echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, al cărei căpitan este colegul nostru. Echipa jandarmilor harghiteni a fost într-un select grup de 8 finaliste, fiind singura echipă calificată din Jandarmeria Română. Premiul de golgheter a fost înmânat colegului nostru slt. Covrig Alin de marele golgheter al echipei naționale a României, Ciprian Marica.
Felicitări colegului nostru și echipei conduse de acesta!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.