Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Hargita megyébe látogat

Orbán Viktor miniszterelnök az RMDSZ meghívására kétnapos Erdélyi körútra érkezik.

Május 8-án találkozik az Unió vezetőivel, a helyi közigazgatási szervek képviselőivel, a magyar egyházak és a diákok képviselőivel.

Május 10-én a magyar miniszterelnök megnyitja Románia legnagyobb takarmány- gyárát a Maros megyei Kerelőszentpálon (1), és meglátogatja a Jégkorong Akadémiát Ccíkkarcfalván (2) és a csíkszentsimoni Szent László Gyermekvédelmi Központot, e két utóbbit Hargita megyében.

Orbán Viktor miniszterelnök és Kelemen Hunor RMDSZ elnök sajtótájékoztatót tart az európai parlamenti választásokról május 8-án, szerdán 15:20-kor az RMDSZ igazgatótanácsának székhelyén (Kolozsvár, Köztársaság utca 60).

1.Pénteken, május 10-én, az UBM Feed Romania Kft székhelyén megnyitó ünnepségre kerül sor 9:30 óra i kezdettel és nyitva áll a sajtó számára is.

2.Délután a miniszterelnök meglátogatja a Székelyföldi Jégkorong Akadémiát és a Metodológiai Központot. A jégkorongmérkőzés 15:00 órakor kezdődik a csíkkarcfalvi jégpályán és nyitva áll a sajtó számára is.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.