Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Balánbánya Polgármesteri Hivatal: Tájékoztatás a bánya bezárásával kapcsolatos munkálatokról

Mivel a balánbányai bánya bezárási programja keretében sikerült bizonyos pénzforrások feloldása, a városháza tájékoztatja a polgárokat néhány munkálatról, amelyeket a város területén végeznek majd.

„A következő időszakban megkezdődik a régi vezetékeket tartó betonoszlopok, a Bánya utcát átszelő csillehíd lebontása. Ezzel egyidőben zajlik az Olt folyó medrének karbantartása Sziminától lefele. Ezt követi a vízhálózat bevezetése az Olt utcába, valamint a passzív bányavíztisztító állomás üzembe helyezése. Tervben van egy támfal építése is a Bánya utcában.

A veszélyek elkerülése érdekében kérjük, ne tartózkodjanak a beavatkozások helyszínéül szolgáló területek közelében, különösen azokon a területeken, ahol bontást végeznek” – írja Facebook-oldalán a balánbányai városháza.

A balánbányai polgármesteri hivatal elnézést kér a munka miatti nehéz időszakért, illetve az okozott kellemetlenségekért (nehézkes forgalom, por, zaj).

„Elnézésüket kérjük a kellemetlenségekért, de létfontosságú munkálatok következnek közösségünk érdekében.”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.