Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal – közvélemény-kutatás a szökőkutak helyzetéről

 

Július 1-jén, csütörtökön Csíkszereda Polgármesteri Hivatala közvélemény-kutatást indított a városi szökőkutak helyzetéről

A felmérés, amely a Csíkszereda Városháza Facebook-oldalon található, július 1-18 között tölthető ki.

Korodi Attila polgármester kijelentette, a városban vannak  olyan vizes létesítmények, régiek vagy újak, melyeknek kérdéses a létjogosultsága, mindenképp beszélni kell róluk. A köztér felújítás során a városközpontban több vizes felületet is kialakítottak, a valós élet azonban nem igazolta vissza a technikai tervek célszerűségét. „Ezért közvitát indítunk az online térben”- jelentette be a polgármester, majd hozzátette: „arra kérjük a csíkszeredaiakat, hogy a kérdőív kitöltésével mondjanak véleményt arról, hogy melyik szökőkútnak van létjogosultsága, milyen formában, illetve ha nincs, mit képzelnének el azok helyére”.

A július 18-án záruló közvitát követően a városvezetés szakmai körökben is megvitatja, hogy miként lehet műszakilag működtetni egy ilyen infrastruktúrát.

A kérdőív itt megtalálható.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük