Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul municipiului Toplița, Dumitru Olariu, întâlnire de lucru cu cetățenii din cartierul Vâgani

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 21 mai 2021, primarul municipiului Toplița, Dumitru Olariu, alături de echipa sa,  a participat la o întâlnire cu locuitorii cartierului Vâgani.
Problemele specifice cartierului, ridicate de către cetățenii din această zonă au fost următoarele: prelungirea trotuarului pietonal pe partea dreaptă a părții carosabile pe direcția Toplița – Reghin, realizarea unui zid de consolidare a șanțului – de la curbă până la ultima casă, decolmatarea șanțului de scurgere, înființarea a doua stații de autobuz, amplasarea a doua containere de gunoi în parcarea de pe partea stângă a drumului pe sensul de mers spre Reghin, extinderea rețelei de apă și canalizare, înlocuirea corpurilor de iluminat stradal de la biserica din Vâgani, asigurarea transportului elevilor spre unitățile de învățământ din oraș, repararea punții peste râul Mureș, modificarea căii de acces pe stradă, alte probleme specifice.
„Le mulțumim tuturor pentru participare și implicare. Îi asigurăm pe toți cetățenii cartierului Vâgani că, deja, problemele semnalate de dânșii au fost aduse spre cunoștință compartimentelor de specialitate și se încearcă satisfacerea doleanțelor lor în funcție de posibilități și necesitate.”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Toplița.
Primarul municipiului Toplița, ing. Dumitru Olariu, și-a propus să se întâlnească cu cetățenii pentru a discuta despre întreținerea, modernizarea și problemele orașului.  Întâlnirile de lucru sunt  programate pe cartiere.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.