Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kérdőív kitöltésére kérik Balánbánya lakosságát

Egy kérdőív kitöltésére kéri fel a helyi adminisztráció Balánbánya lakosait, amelyben kifejezhetik véleményüket a város társadalmi-kulturális életével kapcsolatban. A polgármesteri hivatal szerint fontosak a lakosság javaslatai és észrevételei, annak érdekében, hogy a jövőben Balánbánya fejlesztése céljából hozott határozatok egybecsengjenek a lakosság kívánságával és terveivel.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ez a kérdőív több célból készült. Egyrészt annak érdekében, hogy Balánbánya lakosai számára új tevékenységeket és programokat szervezhessünk, a javaslataik és elképzeléseik alapján bővítve a meglévő ajánlatot. Másrészről, érdekel az Ön véleménye, mert hiszünk a gondolkodás erejében, az együtt tervezésben, ami az új mozgalmak hajtóereje lehet. meggyőződésünk, hogy mindaddig, amíg vannak innovatív ötletek, olyan emberek, akik szeretnének tenni valamit és még vannak olyanok, akik Balánbányán akarnak lakni vagy szívesen idelátogatni, addig cselekednünk kell. Aktív emberekre és együttműködésre van szükség.

Ezen együttműködés első lépéseként kérjük, töltse ki a kérdőívet.

Tisztelettel Balánbánya Polgármesteri Hivatala

Kérdőív

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.