Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

El kell távolítani a „Városháza” feliratot a tusnádfürdői önkormányzat épületéről

 

Szeptember 27-én a Marosvásárhelyi Fellebbviteli Bíróság elutasította Tusnádfürdő polgármesterének a Hargita Megyei Törvényszék ítéletével szembeni fellebbezését, amely ítélet elrendelte, hogy a magyarországi közigazgatási rendszerben használt “Városháza” feliratot eltávolítsa a Tusnádfürdői Polgármesteri Hivatal épületéről, tudjuk meg Dan Tanasa újságíró blogjáról.

A Hargita Megyei Törvényszék helyt adott az ADEC, idén február 14-én Albert Tibor Tusnádfürdő polgármestere, aki az MPP tagja, ellen benyújtott keresetnek és kötelezte a „Városháza”, valamint a „Townhall” felirat eltávolítására.

Albert Tibor polgármester fellebbezést nyújtott be a Hargita Megyei Törvényszék döntése ellen a Marosvásárhelyi Fellebbviteli Bíróságon, amelyik azonban elutasította a polgármester fellebbezését, aki most köteles eltávolítani a két feliratot a városháza homlokzatáról és perköltséget fizetni.

Forrás: dantanasa.ro

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.