Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul municipiului Toplița, Dumitru Olariu, s-a întâlnit cu cetățenii de pe străzile Călimani și Ștefan cel Mare

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 18 iunie 2021, primarul Municipiului Toplița, Dumitru Olariu, a continuat seria întâlnirilor de lucru cu cetățenii. Au avut loc două întâlniri: prima la „Moară”, iar cea de-a doua la „Poarta 3 – CEPL”.
Pe strada Călimani au fost ridicate următoarele probleme: repararea și instalarea de noi podețe peste pârâul Călimănel pentru a facilita accesul în curțile locuitorilor, extinderea infrastructurii de apă-canal, instalarea unor pompe pentru rețeaua existentă, amplasarea de containere de gunoi suplimentare, asfaltarea străduțelor adiacente străzii Călimani.
La întâlnirea cu cetățenii de pe strada Ștefan cel Mare, s-au ridicat următoarele probleme: reamplasarea containerelor de gunoi, creșterea gradului de vigilență a Poliției Locale și intervenții mai dese pentru păstrarea ordinii și liniștii publice, repararea sau înlocuirea a două cămine de apă pe aleea aflată între blocurile de garsoniere.
„Le mulțumim tuturor pentru participare și implicare! Problemele semnalate de cetățeni au fost transmise compartimentelor de specialitate și se vor lua măsuri în ordinea priorităților.”, a transmis primarul Dumitru Olariu.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük