Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primele cazuri cu varianta Omicron, confirmate oficial în România

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Primele 2 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, a anunțat în această seară Ministerul Sănătății.

foto cu caracter ilustrativ

În această după-amiază, Institutul National de Sănătate Publică a primit rezultatul primelor secvențieri efectuate la Institutul National de Cercetare Medico-Militară Cantacuzino București care confirmă prezența noii tulpini OMICRON la doi dintre pasagerii cursei din Africa de Sud care a aterizat la București în data de 30 noiembrie 2021.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani din județul Brașov și un bărbat în vârstă de 59 de ani din județul Vaslui. Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice.

Se mai așteaptă rezultatul secvențierii probei recoltate de la sportivul din Baia Mare
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.