Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primul născut al anului, o fetiţă din Miercurea Ciuc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Primul copil născut în 2016 în judeţul Harghita este o fetiţă, din Miercurea Ciuc, care a venit pe lume la aproape două ore după miezul nopţii.

Şefa secţiei de nou născuţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, dr. Marosi Maria, a precizat că naşterea s-a înregistrat la ora 1,50, iar fetiţa a avut la naştere 3,100 kg. Este al doilea copil al familiei şi atât mama cât şi bebeluşul se simt foarte bine.

Şi al doilea copil venit pe lume în 2016, la ora 7,30, este tot o fetiţă. A avut 4 kg la naştere şi este primul născut al unei familii din Miercurea Ciuc.

La spitalele din Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni şi Topliţa nu s-a înregistrat nicio naştere în noaptea de Revelion sau în prima dimineaţă a anului.
Sursa: Agerpres
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.