Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prinși în timp ce furau 500 kg de pere

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Poliţiştii au acţionat rapid şi au prins, într-o livadă din comuna Lupeni, suspecţii furtului a circa 500 de kilograme de pere.

La data de 27.10.2015, la ora 18:33, Postul de Poliţie Lupeni a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că autori necunoscuţi au sustras pere, pe care le-au încărcat într-o autoutilitară, din livada unui localnic.

Poliţiştii au acţionat rapid şi i-au prins pe cei doi suspecţi, înainte ca aceştia să plece de la faţa locului, identificându-i ca fiind S.J. de 39 de ani, din comuna Feliceni şi G.M.H. de 41 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Autoutilitara a fost descărcată de perele sustrase, circa 500 de kilograme, acestea fiind restituite părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.