Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Program construcție trotuare la Ditrău

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Pe siteul de achiziții publice a Consiliului Județean Harghita a fost publicat programul de construcții trotuare. Se așteaptă oferte de la firme pentru execuția lucrărilor de construcție trotuar la Ditrău, de-a lungul drumului județean 127. Valoarea investiției este de 1.741.933 lei, fără TVA.

Firmele pot depune documentația necesară până pe 5 aprilie.

În cadrul programului trotuare se așteaptă în același timp din partea ANAP aprobarea pentru achiziția publică de construcție a troturelor din Zetea.

Președintele Consiliului Județean Harghita se bazează, de asemenea, pe sprijinul conducerii comunei și al locuitorilor pentru a găsi un antreprenor care să execute lucrările, care astfel ar putea demara în acest an.

Am încredere că de data aceasta se vor prezenta firme. Numeroase investiții stagnează în lipsa companiilor executante, datorită politicii economice greșite a guvernului. Prin urmare, trebuie să colaborăm îndeaproape pentru a găsi constructori pentru proiectele noastre, deoarece vrem să facem și anul acesta investiții importante pentru localități – a declarat Borboly Csaba, președintele CJ Harghita.

Proiectul ar putea fi realizat prin colaborarea a 2-4 firme mai mici din zonă, căci acestea împreună îndeplinesc cerințele. Să ne încurajăm firmele, așa se vor păstra locurile de muncă și profitul ar rămâne în zonă.

Potrivit președintelui județului, această implementare va spori considerabil siguranța, astfel încât copiii, mamele cu copii mici să nu trebuiască să circule pe marginea drumului.

Am încrederea, că se va găsi o firmă care să execute lucrările, a mai adăugat președintele consiliului județean, care s-a adresat locuitorilor și prin intermediul paginii de socializare.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.