Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Kincstár program folytatódik

A Pénzügyminisztérium által az Állami Kincstári egységeken keresztül kiadott Centenáriumi állampapír program folytatódik 2018 december 21-éig. Lásd a befektetés előnyeit és feltételeit.

Az állampapírokba történő befektetés előnyei:

– a befektetett összegeket az állam garantálja;

– a kamatjövedelem nem adóköteles;

Az állampapírokra jellemző sajátosságok:

  • névérték: 1 lej / részvény;
  • évente kamatjövedelem jön létre;

Fontos!

Állampapírt 18. életévét betöltött, rezidens magánszemély vásárolhat az állami kincstártól. Az állampapír kamatozik. A kamat az előfizetési időszak utolsó napját követő első munkanapból kerül kiszámításra. Így, az előfizetési időszak dátumától függetlenül a befektetők jogai ugyanazok (a lejáratkor esedékes kamat összege megegyezik).

A jegyzési időszak után a Pénzügyminisztérium egy tombolasorsolást fog tartani, amelyen keresztül 1000 befektetőt választanak ki, akik 5.000 lejes kamatbónuszt kapnak, amelyet a nyertesek kihirdetése után közvetlenül kézhez is kapnak. A legkisebb befektetett összeg, amivel a tombolán részt lehet venni 500 lej. A kamatbónusz nyerteseinek listáját a Pénzügyminisztérium honlapján közlik, személyes jellegű adatok megosztása nélkül. A kamatbónusz nyerteseit a Pénzügyminisztérium értesíti, beleértve azokat is, akik a Román Postavállalat RT- nál vásároltak állampapírt.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük