Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nem- NEET munkanélkülieknek szóló projekt

 

Az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség 32 hónapon keresztül megvalósítja az Európai Szociális Alap (ESZA), 2014-2020-as Humánerőforrás-gazdálkodási Program (POCU) által társfinanszírozott “UNIT 4 RMPD – Gyakornoki és szakmai gyakorlat a nem-NEET munkanélküliek számára a kevésbé fejlett régiókban” projektet.

E projekten keresztül az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség anyagi támogatást nyújt azoknak a munkáltatóknak, akik gyakornoki foglalkoztatásra vagy szakmai gyakorlatra vesznek fel a Foglalkoztatási Szolgálatnál nyilvántartott 25 évesnél idősebb (nem NEET) munkanélkülieket.

Gyakornoki foglalkoztatást vagy szakmai gyakorlatot biztosító munkaadók 2.250 lej támogatásban részesülnek/hónap/gyakornok/szakmai gyakorlaton levő.

Az érdeklődők beléphetnek a www.anofm.ro oldalra, illetve az intézmény Fb. oldalára, https://www.facebook.com/fiiinformat/. Megjegyzendő, hogy a fenti oldalakon folyamatosan frissítik a projekttel kapcsolatos információkat és az ezeken keresztül végrehajtott minden aktív intézkedéseket; az érdekelt személyek a megyei ügynökségekhez is fordulhatnak tájékoztatásért.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük