Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

#Integritate 2020 projekt- Korrupcióellenes rövidfilm-verseny

 

A Korrupcióellenes Főigazgatóság a Pro Democraţia Egyesülettel együttműködve és a Hanns Seidel Romania Alapítvány pénzügyi támogatásával 2020 októbere és decembere között végrehajtja az #Integrity 2020 projektet, amelynek célja az állampolgárok és a köztisztviselők bevonása a korrupció elleni küzdelembe (https://rofaracoruptie.ro).

A projekt keretében fő tevékenységként korrupcióellenes rövidfilmes versenyt szerveznek, amely minden román állampolgárnak szól, aki a regisztráció időpontjáig betöltötte a 16. életévét, és külön amatőr és hivatásos szakaszban zajlik.

A részvételi szabályokat és a regisztráció módját a https://rofaracoruptie.ro/ weboldalon tekinthetik meg, a verseny hivatalos helyszínét pedig a https: // youtube / Ln72S5dBL6A linkre kattintva tekinthetik meg.

A nyertesnek nyilvánított filmeket december 9-én Bukarestben a Nemzetközi Korrupcióellenes Napon díjazzák, az Integritási Gála keretében, amelyet évente szerveznek.

Az integritás bátorságot, erkölcsöt, felelősséget és elkötelezettséget igényel mind a tisztviselők, mind az állampolgárok részéről. Ebben a tekintetben arra ösztönözzük az állampolgárokat, hogy tegyenek lépéseket a korrupciós bűncselekmények ellen, és jelentsék ezeket a tényeket a 0800.806.806, bármely vezetékes vagy mobil hálózatról ingyenesen hívható számon, a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat telefonszámán – 0266/310 280, e-mailben a harghita.dga@mai.gov.ro címen, vagy személyesen a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat székhelyén, Testvériség sugárút 6, Hargita megye.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.