Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Proiecte turistice în zona de nord a județului

Prin intermediul a trei proiecte, Asociația Salvamont Toplița Căliman a reușit să amenajeze sau reamenajeze trasee de cicloturism și trasee turistice și în Munții Călimani. Este vorba despre proiectul Trasee turistice de iarnă în Munții Călimani, finanțat în proporție de 80% de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Călimani-Giurgeu și prin intermediul căruia s-au reamenajat șase trasee turistice cu o lungime de 22 km, în gol alpin. Pe această porțiune au fost amplasați 150 de stâlpi indicatori cu implicarea Serviciului Public Salvamont și Salvaspeo al Județului Harghita, Cercetașii României, Centrul Local Orion Miercurea-Ciuc și SC Fram SRL Toplița.
Proiectele Frumuseți montane parcurse pe două roți și Modernizarea traseelor turistice în zona rurală Corbu-Tulgheș au fost finanțate aproape totalitate de Consiliul Județean Harghita, primul a avut ca scop amenajarea a trei ciclotrasee montane cu o lungime totală de 33 de km, iar al doilea – reamenajarea a trei trasee turistice, însumând 35 de kilometri. În ambele proiecte, Asociația Salvamont Toplița Căliman a avut ca parteneri Serviciul Public Salvamont și Salvaspeo al Județului Harghita și SC Fram SRL Toplița.
Membrii Asociației Salvamont Toplița Căliman mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat în implementarea acestor proiecte și așteaptă turiștii să viziteze zona.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.