Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A “HERCULES” projekt harmadik kiadása. A Sportminisztérium kitart azon kezdeményezés mellett, hogy a gyerekeket a sporthoz vonzza

 

A Sportminisztérium január 6-án, hétfőn bejelentette, hogy az e havi iskolai szünetben megvalósítja a „Hercules” projektet, melynek keretében a 6-15 év közötti diákok ingyenes bevezető tanfolyamokon vehetnek részt különböző sportágakban.

A projekt harmadik kiadására a nemzeti sportszövetségekkel együtt eddig 34 megyei igazgatóság erősítette meg részvételét a projektben.

A februári iskolai szünetben a következő sportágakkal ismerkedhetnek a tanulók: asztalitenisz, taekwondo, úszás, művészi és ritmikus gimnasztika, karate, atlétika, ökölvívás, görög-római birkózás, mini rögbi, úszás, futball, kosárlabda, tájfutás , rádiós tájékozódás, kézilabda, sakk, sporttánc, judo, síelés, jégkorong, kempo, ju-jitsu, darts, röplabda, vívás, úszás és kézilabda speciális igényű gyerekeknek, harcművészetek, korcsolya, íjászat stb.

E szakágak listája megyénként eltérő, a helyi szinten meglévő humánerőforrás és sportlétesítmények függvényében. Erre, valamint az oktatókra, a tanfolyamok helyszíneire és a regisztrációs módokra vonatkozó információk elérhetők az erre a célra létrehozott platformon: www.proiectulhercules.ro.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.