Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Végéhez ért a „Ziua prieteniei”(„Barátság napja”) projekt

 

 

A Közösségi Biztonsági és Drogellenes Egyesület (ASCA) – Hargita megyei kirendeltsége november 9-én, szerdán a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában rendezte meg a Hargita Megye Tanácsa társfinanszírozásával megvalósuló „Barátság napja” projekt befejező rendezvényét.

Szó volt a projekt elindításának fontosságáról, a közeli eseményektől igencsak megzavart nemzetközi kontextusban, a béke eszméjének népszerűsítéséről a közösségben, és különösen a partnerségek hatékonyságáról a tevékenységek teljes körének megvalósításában. Békéről és barátságról beszélgettek Glodeanu Cristinel főtanfelügyelő-helyettes, a projektet megvalósító csoport képviselői, Teslovan Adreana és Țifrea Alexandra, a csíkszeredai Șezătoare csoport koordinátora.

“Kifejezzük azon vágyunkat, hogy hidakat építsünk a közösségek között, és ne falakat építsünk ezen a multikulturális területen, hogy együtt élvezhessük csodálatos hagyományainkat, de mindenekelőtt megtanuljuk, mennyire fontos a kommunikáció és az együttműködés.” – mondta az ASCA elnöke, Teslovean Adreana.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.