Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az idei Black Friday leárazások az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság felügyelete alatt- „Nulla tolerancia bármely eltéréssel szemben”

 

Az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság (ANPC) bejelentette, hogy Claudiu Dolot elnök kezdeményezésére létrehozták a Különleges Black Friday Parancsnokságot, két nappal azután, hogy az Altex-et hamis leárazások miatt megbírságolták. A Különleges Black Friday Parancsnokság a nap 24 órájában az idei leárazási ajánlatok folyamatos felügyeletét célozza, tevékenységi körtől függetlenül.

A parancsnokságot, amelynek működési stratégiáját az ország összes főbiztosával és főbiztos-helyettesével folytatott videokonferencia után határozták meg, Paul Anghel, az ANPC főigazgatója koordinálja.

Az ANPC országszerte elérhetővé tett a fogyasztók számára egy külön e-mail címet- bf@anpc.ro , és felkérik mindazokat a polgárokat, akik bármilyen szabálytalanságot észlelnek a jelen időszak promócióival kapcsolatban, hogy erre a címre írjanak, küldjenek fotókat vagy bármilyen dokumentumot, amelyről úgy vélik, hogy hasznos lehet.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.