Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Rădăcini” – Expoziția de artă plastică Salonul Harghitean

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita a avut loc aseară a VI-a ediție a Salonului Harghitean, una dintre cele mai ample manifestări de artă plastică din județ. Și în acest an organizatorii au fost  Consiliul Județean Harghita, Central Cultural Județean Harghita și Asociația Cultura Nostra. La eveniment au participat artiști harghiteni și artiști originari din județ, dar și cei care sunt membri unor asociații recunoscute pe plan profesional, respectiv cei care au studii superioare în domeniu sau sunt studenți.

Tematica impusă în acest an a fost „Rădăcini”. Pe baza deciziei juriului organizatorii vor acorda două premii de excelență pentru doi artiști participanți. Anul acesta, juriul a fost format din: Márton Árpád-pictor, Koszti István Miklós-grafician, Botár László-artist plastic.

La actuala ediție a Salonului Harghitean participă 31 de artiști cu mai mult de 40 de lucrări. Fiind vorba de o expoziție itinerantă, locațiile la care cei interesați pot viziona exponatele, sunt: Miercurea-Ciuc, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, în perioada 27 septembrie – 16 octombrie 2018; Lăzarea, Casa de Cultură – sala Cika, în perioada 18 octombrie-7 noiembrie 2018; Odorheiu-Secuiesc, sala de concerte a Casei de Cultură Municipală, în perioada 8-21 noiembrie 2018.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.