Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ráduly megköszönte a tanácsosoknak az együttműködést

2020 szeptember 29-én tartotta Csíkszereda megyei jogú város helyi tanácsa utolsó rendes ülését a jelenlegi összetételében. Döntöttek a 2021-es helyi adókról, folyamatban levő beruházásokról, végül pedig elbúcsúztak a leköszönő tanácsosok és Ráduly Róbert Kálmán polgármester.

A képviselők határoztak a 2021-es helyi adók és illetékekről: csakis a törvény által előírt inflációarányos növekedést fogadták el, az együtthatók nem növekednek és nem is csökkennek.

Beruházások esetében módosították a kivitelezés becsült összegeit, tagságdíjak befizetéséről szavaztak, zárásként pedig elköszönt Ráduly Róbert Kálmán polgármester és azok a képviselők, akik nem kapnak helyet az új testületben.

Ráduly köszönetet mondott a leköszönő képviselőknek és gratulált az újaknak.

„Öröm, hogy ez az önkormányzat hatékony és stabil volt: akik 2016-ban letették az esküt, most is itt vannak. 12 képviselő továbbra is marad és viszi tovább a közügyeket. Bárhová kerüljünk is, képviseljük a komolyságot, a becsületességet, az elhivatottságot, a konok kitartást”- mondta a polgármester.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük