Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Többleterőkkel tartott razziát a rendőrség Csíkszeredában

2023 április 29-én Csíkszeredában ellenőrzési tevékenységet végeztek a rendőrök egyes olyan gazdasági szereplőknél, amelyeknek tevékenysége bár, diszkó jellegű, az antiszociális cselekmények, valamint a közrend és a köznyugalom megzavarásának megelőzésére, leküzdésére és felderítésére.

„110 személyt igazoltak le, egy esetben bírságoltak 1.500 lejre a 28/1999-es sürgősségi kormányrendelet előírásainak be nem tartása miatt, a pénztárgépbe be nem vezetett összegeket koboztak el, egy esetben pedig veszélyes tárgy hordozásának vagy használatának bűntettét fedezték fel.

Ugyanakkor ellenőrzéseket végeztek a magán biztonsági rendszerek vonalán, valamint tűzmegelőzési és tűzoltási téren is” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség.

Az akcióban a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság több struktúrájának rendőrei és az “Oltul” Hargita Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége képviselői vettek részt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.