Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A székelyudvarhelyi hatóságok által bevezetett szabályok Halottak Napja alkalmából

 

Mindenszentek ünnepének közeledtével kérjük Székelyudvarhely lakóit, hogy vegyék figyelembe, és tartsák be az érvényben levő járványügyi korlátozásokat:

◾️ a templomokba illetve a temetőkbe való belépéskor kötelező a személyek közötti 2 méteres távolság betartása,
◾️ kötelező a maszk viselése úgy, hogy az takarja az orrot és a szájat egyaránt,
◾️ köhögő, orrfolyós, tüsszögő, lázas személyeknek tilos belépni a templomokba,
◾️ belépéskor kötelező a kezek fertőtlenítése,
◾️ a síroknál egyszerre nem tartózkodhat több mint 6 személy, amennyiben nem egy háztartásban élnek.

Akárcsak az eddigi években, most is arra kérjük Önöket, hogy javaikat ne hagyják felügyelet nélkül, illetve autóikat és lakásaikat zárják megfelelően, megelőzve ezzel az esetleges fosztogatásokat.

Az ünnepnap okán torlódásokra lehet majd számítani az utakon, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy legyenek türelemmel, és ne álljanak meg a temetők bejárata előtt, illetve a szabálytalan parkolásokkal ne akadályozzák a forgalom haladását. Fordítsanak fokozott figyelmet a közlekedésben résztvevő társaikra, a forgalom biztonságos és akadálymentes haladása érdekében.

Biztosítjuk Önöket a helyi rendőrök fokozott jelenlétéről, és kérjük, amennyiben észrevételeik vannak, hívják diszpécserszolgálatunkat a 0266-210-210-es telefonszámon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.