Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Bizarr kapcsolatok” Botár László festészeti kiállítása a Megyeháza Galériában

A Megyeháza Galériájában (Csíkszereda, Szabadság tér 5. sz.) Látható Botár László csíkszeredai képzőművész „Bizarr kapcsolatok” című kiállítása. A megnyitóra 2021. március 12-én, pénteken 18:00 órakor kerül sor. A kiállítást Székedi Ferenc műkritikus nyitja meg.

Szervezők: Hargita Megyei Kulturális Központ, Hargita Megye Tanácsának Művészeti Galériája, Hargita Megye Tanácsa.

Botár László 1959-ben született Csíkszeredában, tanulmányait a Marosvásárhelyi Művészeti Szakközépiskolában és a kolozsvári “Ion Andreescu” Képzőművészeti Főiskolán végezte. 2005 óta a Hargita Megyei Kulturális Központ képzőművészeti koordinátora és a FREE Camp nemzetközi képzőművészeti tábor szervezője. Munkáival számos kiállításon jelen volt az országban és külföldön. Tagja a Romániai Képzőművészek Szövetségének (UAPR), az arteMix Wien csoportnak és a Barabás Miklós Céhnek, és a Studio 9 csoport alapító tagja. Vendégművészként rendszeresen részt vesz nemzetközi képzőművészeti táborokban, az országban és külföldön.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.