Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ügyfélfogadás: Adók, illetékek és egyéb bevételek. Korlátozott program és bizonyos feltételek

 

Foto: Primăria Miercurea Ciuc

A járványhelyzet miatti korlátozások bevezetésével az online ügyintézés előtérbe került és népszerűvé vált, Csíkszereda Polgármesteri Hivatala azonban fontosnak tartja, hogy személyes ügyfélfogadással is az adófizetők rendelkezésére álljon. Az Adó- és illetékosztály munkatársai november 19-től a korábbi pénztárban fogadják a városlakókat.

A városháza a koronavírus terjedése miatt továbbra is online ügyintézésre bátorítja a csíkszeredai adófizetőket. Akiknek az ügyük mindenképpen személyes jelenlétet követel, azokat a személyeket előjegyzés után fogadják a polgármesteri hivatal 42-es irodájában (a pénztár helyén) keddi és csütörtöki napokon 9.00–12.00 óra között. Az előzetes bejelentkezést megtehetik telefonon (0266 315 120, belső hívószám: 137 vagy 125) vagy e-mailen (impozite@szereda.ro) a kívánt ügytípus (adózandó javak bejelentése, adóbizonylat-kérés stb.) közlésével.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.