Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Rezultatele zilei înregistrate de poliţiştii harghiteni pe linie silvică, la Avrămeşti şi Cristuru Secuiesc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La data de 27.01.2016, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, poliţiştii Postului de Poliție Avrămești l-au depistat, într-o pădure din locul denumit ,,Fazakas”, pe K.M. de 30 de ani, din localitate, suspectat de tăierea ilegală a 7 arbori de esență foioase, specia fag și carpen, cu un volum total de 3,49 mc, în valoare de 583,52 de lei.

În aceste condiţii materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

În aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni similare desfăşurată la nivelul Poliţiei Oraşului Cristuru Secuiesc, poliţiştii şi pădurarii i-au identificat pe T.B. de 30 de ani şi D.V. de 33 de ani, ambii din localitate, în timp ce transportau cu două căruțe pe strada Soskut, primul 1,27mc iar al doilea 3,84 mc masă lemnoasă de esență foioase, specia fag și carpen, în valoare totală de 587,65 de lei.

Şi în acest caz materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancționaţi contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă de 2.000 de lei, fiecare.

Sursa: IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.