Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Romsilva Országos Erdészeti Igazgatóság részt vesz az Erdők, Faipar és Biogazdaság Fórumán

Foto: Romsilva

A Romsilva Országos Erdészeti Igazgatóság támogatja az Erdők, Faipar és Biogazdaság Fórumát, amelyet a Romániai Erdészek Közössége – a Fordaq szervezett, és felkéri Önt, hogy vegyen részt 2020. november 26-án, csütörtökön, 10.00 órai kezdettel az esemény negyedik kiadásán.

Idén egészségbiztonsági okokból a fórum online lesz megtartva, és hozzáférhetnek az erdők és a faipar iránt érdeklődők.

Az Erdők, Faipar és Biogazdaság idei fórumának központi témája: “A fenntartható módon kezelt erdőből származó fa központi szerepe az új biogazdaságban”, mint megújuló erőforrás, a gazdasági fellendülés stratégiáiban és az éghajlat-semleges gazdaság fejlesztésében.

A rendezvényt 13.00 órakor online sajtótájékoztató követi, amelynek során a szervezők megválaszolják az újságírók kérdéseit. A részt venni szándékozók a következő linken regisztrálhatnak:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_mm–7CaCRKWe5_WEWq5K_A

A Romsilva Országos Erdészeti Igazgatóság fenntartható módon kezeli a román állam 3,13 millió hektár állami tulajdonú erdőjét, az országos erdők mintegy 48% -át, és támogatja a fa, mint megújuló erőforrás, ökológiai és a mindennapi élethez nélkülözhetetlen használatát, hangsúlyozva, hogy a fenntarthatóan menedzselt erdők hosszú távú hozzáférést biztosítanak ehhez az erőforráshoz.

Az eseményről további részletek találhatók a következő linken, ahol az online regisztráció módját is közzéteszik: Eveniment: 26 noiembrie 2020- Forumul Pădurilor, Industriei Lemnului și Bioeconomiei.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük