Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Indul a benevezés a Running Festival Csíkszereda powered by ŠKODA eseményre

Tavaly több mint 700 futó vett részt a csíkszeredai városháza, a Siculus Kerékpárosklub és a Hargita Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság együttműködésében szervezett Running Festival Csíkszereda powered by ŠKODA eseményen.

A fesztiválon szerepelt maraton, félmaraton, váltómaraton, éjszakai túrafutás és családi terepfutás. A rendezvényen sikerült megmozgatni Csíkszereda önkormányzatát és a környék településeit. Sok önkéntes segített a verseny lebonyolításában, a futókat helyi művészek által énekelt zenével biztatták útközben, több kávézó, étterem és szálláshely pedig kedvezményt biztosított a résztvevőknek. Idén új kiegészítő programokkal és egy új, youcandoitrun nevű 5 km-es próbával térnek vissza a szervezők, azokhoz szólva, akik még nem állnak készen a hosszú távok megtételére, vagy nem tudnak befutni egy nehezebb útvonalat.

Március elsején elindul az early bird regisztráció. Március 20-ig a legkedvezményesebb árakon lehet benevezni: maraton és félmaraton 50 RON; maraton váltó 100 RON; éjszakai terepfutás 35 RON; családi futás 30 RON; youcandoitrun 5 km 35 RON.

Meglepetés is van: mindazok, akik ebben az időszakban neveznek, egy futóedző által összeállított edzéstervet kapnak. Az edzésterv egy 24 hetes időszakra szól, tehát április 1-jétől kezdődően kapják meg a benevezők.

Nevezni a www.runningfestival.ro honlapon lehet.

Az eddigiekhez hasonlóan idén is Novák Eduard paralimpiai bajnok, Szabó Gabriela többszörös atlétikai világ- és olimpiai bajnok, valamint Adrian Teslovan többszörös ralibajnok pártfogolja.

  • a Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal Sajtóirodájának tájékoztatójaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.