Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a înființat spațiul ”Mama și copilul” la parterul Consiliului Județean Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La parterul CJ Harghita, lângă toaleta pentru femei a fost înființat un spațiu ”Mama și copilul”, care poate fi folosit în fiecare zi a anului, 24 de ore pe zi, a anunțat într-o înregistrare video live Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei.

Președintele Consiliului județean a spus că un vis de mulți ani a devenit realitate, grație direcției de administrare a Consiliului Județean. Șeful CJ și-a exprimat bucuria că anul acesta, a reușit să înființeze acest spațiu, care a fost solicitat de mai multe ori în ultimii ani de Asociația mamelor din Ciuc.

Sediul Consiliului Județean trebuie să fie casa tuturor, începând de la cei mici, începând cu bebelușii! Încurajez mamele și tații, dacă situația o cere să intre liniștiți în edificiul Consiliului Județean chiar și pentru asemenea situații! La mulți ani tuturor copiilor! – a spus Borboly Csaba.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.