Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Să răpim prefectul și să îl dăm la schimbul lui Beke, zice Otto Berg

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Recent am văzut un comentariu șocant pe pagina de Facebook HVIM Erdély . Un dezaxat la cap ce posta sub numele de Otto Berg sugera că ar trebui răpiți ceva românii importanți și dați în schimbul lui Beke.

otto-berg
”Până în prezent au fost 25 de proteste iar cele mai recente nici nu au mai fost mediatizate în presă. Este nevoie de o rezistență mai puternică.
Dacă am răpi câțiva polițiști, jandarmi sau un șef poate chiar și un prefect, atunci cu siguranță ni se va da atenție. I-am putea da la schimb cu deținuții noștri politici.”

Cei de la HVIM au răspuns imediat și s-au dezis de cretinul care făcea de râs nu doar pe maghiari ci însăși specia umană.

hvim
Toți cei care fac comentarii josnice, șoviniste și inumane la articolele pe care le postăm, le vor fi șterse comentariile. Astfel de comentarii nu construiesc, ele distrug. Cel care face acest lucru, e ca și cum ar scuipa în sus și totul îi cade pe față. Acest lucru este valabil atât pentru românii cât și pentru maghiarii care comentează fără să se gândească. Știm desigur ca exista persoane care instigă la comandă ori împotriva națiunii române , ori împotriva națiunii maghiare, dar și ei vor fi șterși. Vă mulțumim pentru înțelegere

Punctul de vedere oficial al HVIM :

A ”derék” kommnethuszároknak !
Mindazok, akik az itt megjelent híreink alatt, gyalázkodó, soviniszta és emberiség ellenes kijelentéseket tesznek, törölve lesznek. Az ilyen kommentárok nem építenek, hanem rombolnak. Aki ezt teszi az annyi, mint amikor felnéz és felköp az égbe, a köpés nem az égbe jut, hanem visszahull az ő arcára. Ez vonatkozik úgy az esztelenül kommentáló román, mint a magyar emberekre is. Azt persze tudjuk, hogy vannak, akik megrendelésre uszítanak vagy a román, vagy a magyar nemzet ellen, de ők is törölve lesznek. Megérésüket köszönjük!
HVIM – Hírszolgálat
 
Pentru comentatorii ” revoluționari de fotoliu”!
Toți cei care sub știrile apărute pe pagina noastră , postează comentarii șovine, contra omenirii, vor fi cenzurați ! Comentariile de acest gen nu sunt constructive, ci din contra, sunt destructive. Toți care procedează în acest fel, seamănă cu cel care se uita înspre cer și scuipa: saliva cade înapoi pe obrazul lui. Aceasta este valabil și pentru comentatorii fără creier, atât romani cat și maghiari. Știm și faptul că sunt câțiva care instigă la ură la comandă contra națiunii române sau maghiare, dar și comentariile acestora vor fi șterse de pe pagina noastră. Vă mulțumim pentru înțelegere!
HVIM -serviciul de știri

Opinia redacției :

Este foarte important ca toți să înțelegem că în jurul unor organizații gen HVIM gravitează tot felul de nebuni maghiari dar și români care nu fac parte din aceste organizații, nu respecta principiile organizațiilor și nu au nicio legătură cu scopul acestora. Acești nebuni vor doar să incite oamenii și să creeze o atmosferă de conflict artificial între români și maghiari. Acești cretini nu fac bine nici maghiarilor nici românilor și ar trebui să stea în instituții de tratare a bolilor mintale.

Iosub Robert
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.