Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Salvatorii harghiteni, la datorie și în perioada Sărbătorilor Pascale/ Vezi recomandările ISU Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Salvatorii harghiteni,  la datorie și în perioada Sărbătorilor Pascale!

Echipajele de salvatori harghiteni sunt pregătite să intervină, în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru acordarea ajutorului medical de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.
Pentru prevenirea unor evenimente care pot umbri această sărbătoare, ISU Harghita recomandă:
  • manifestarea prudenței cu lumânările şi candelele aprinse, în timpul derulării slujbelor religioase, pentru prevenirea aprinderii hainelor sau părului;
  • amplasarea lumânărilor și a candelelor aprinse în suporturi care nu pot lua foc, la distanță de perdele, lemn sau electrocasnice (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă). În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate
  •  evitarea deplasării cu lumânări aprinse în autovehicule;
  • menținerea liberă a căilor de evacuare din biserică;
  • parcarea mașinilor în vecinătatea lăcaşurilor de cult, fără să blocheze căile de acces destinate autospecialelor de pompieri.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.