Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Négy ittas fiatal botrányt kavart egy csíkszeredai benzinkútnál

 

2021 július 4-én, vasárnap kilenc óra körül telefonon értesítették a csíkszeredai rendőrséget, hogy a város egyik benzinkútjánál összetűzésre került sor egy csoport fiatal között.

Az első ellenőrzéseket követően a rendőrség megállapította, hogy egy négytagú, ittas fiatalokból álló csoport okozta a botrányt, akik közben elhagyták a helyszínt.

Később hármat közülük azonosított a rendőrség, miközben a Brassói úti forgalomban autóztak. A rendőrök szabályosan meg akarták őket állítani, de továbbhajtottak.

Rövid üldözést követően a Kossuth Lajos utcában a személygépkocsi nem tudott továbbhaladni a forgalom miatt, így megállt, miközben a sofőr helyet cserélt a hátsó ülésen levő személlyel. Így egy 20 éves csíkrákosi személy szállt ki az autóból, elmondva, hogy nincs jogosítványa, és a leheletében 0,93 mg/l alkoholt mutatott az alkoholszonda.

A másik utasnál, a szintén csíkrákosi 27 éves személynél, aki a jobb első ülésen foglalt helyet, 0,44 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott a műszer.

Az autót vezető, hátsó ülésre átülő 22 éves csíkrákosi fiatal megtagadta az alkoholtesztelést és a biológiai mintavételt is, ráadásul ő is és 20 éves társa is sértegették és fenyegették a hatósági közeget.

A 22 éves személyt 24 órára őrizetbe vették, a vizsgálat sértegetés és a biológiai mintavétel megtagadása miatt folytatódik.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük