Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nézeteltérés két kászonaltízi család között. ostorcsapás, verekedés és rongálás

Foto: https://www.google.com/maps

2020 június 18-án, 19:27- kor a csíkszeredai rendőrséget arról értesítették, hogy Kászonaltízen két család több tagja összekülönbözött.

Egyrészt a konfliktus csitítására, másrészt a kialakulás okainak és körülményeinek meghatározására a helyszínre érkező operatív csapat fontos szempontja volt az összes résztvevő azonosítás és felelősségre vonása.

A nyomozás első eredményei szerint megállapítást nyert, hogy 13:00 óra körül egy régebbi nézeteltérés kapcsán egy 34 éves kászonfeltízi férfi a szekérről ostorral ráütött egy 26 éves falubeli nőre. Ezután a fiatal nő apja, az 53 éves helyi lakos elment az „ostorozó” lakására és többször megütötte azt, úgy hogy a csíkszeredai kórházba kellett szállítani orvosi ellátásra. A kórházból való távozása után, 19:00 óra tájban még 5 személy maga mellé véve elment az apa lakására, ahol a lány öccsét, egy 22 éves fiatalembert ütött meg többször.

Ugyanakkor a 6 támadó ablakokat törtek be, felgyújtották a lakás bejárati ajtaját, szerencsére további emberi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.

Az összetűzésben megsérült a házigazda fia és felesége, valamint egy 30 éves férfi az ellenséges táborból, ezt a három személyt a csíkszeredai megyei kórházba szállították orvosi ellátásra.

A vizsgálatok rongálás és ütlegelés bűntettének elkövetése miatt folytatódnak, az eset körülményeinek és okainak, valamint a résztvevők kilétének kiderítése és felelősségre vonása érdekében.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük