Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Autósiskolákat ellenőriztek a Közúti Szállítást Ellenőrző Állami Felügyelőség (ISCTR) munkatársai

A Közúti Szállítást Ellenőrző Állami Felügyelőség munkatársai 2021.11.15-19 között kiterjedt ellenőrzési tevékenységet hajtottak végre a forgalomellenőrzés terén, az autósiskolák székhelyén, de engedélyezett magánszemélyeknél (PFA) is.

Az ellenőrzési tevékenységek országszerte egyidejűleg zajlottak, és fő célja a jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzési folyamat minőségének javítása volt, különösen a kis autósiskolák és az OMTI 733/2013 alapján megalapított ilyen autósiskolák egyesületeinek szegmensében, valamint a tisztességes versenykörnyezet fenntartása érdekében a profilpiacon.

Az ISCTR nagyszebeni ellenőrei egyaránt felléptek a forgalomban, dinamikus és váratlan ellenőrzéseket végezve, valamint a Hargita megyei autósiskoláknál és engedélyezett magánszemélyeknél (PFA) is.

160 autósiskolás járművet ellenőriztek a forgalomban.

65 autósiskolát és engedélyezett magénszemélyt ellenőriztek nagy figyelmet fordítva arra, hogy az iskola vezetői hogyan értik meg a hatályos jogi normák betartását, és pénzbírságot alkalmaztak ott, ahol ez szükséges volt.

Lavinia Violeta BOJETE

Területi főfelügyelő

8-as sz. Területi Felügyelőség
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.