Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se caută experți pentru filialele din România

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Secretariatul Tehnic Comun al Programului de cooperare Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020, localizat în Ungaria, caută experți pentru filialele din România, care vor fi înființate în județele Satu Mare și Maramureș.

Candidații interesați, cu experiență și cunoștințe privind cooperarea transfrontalieră, dezvoltarea regională, obiectivele tematice și prioritățile programului și particularitățile regiunii de graniță, sunt invitați să participe la concurs și să sprijine înființarea și funcționarea filialelor din județele Satu Mare și Maramureș, implicându-se și în activitățile de informare pentru potențialii beneficiari.

Condițiile de eligibilitate sunt enumerate în Termenii de referință, împreună cu alte detalii importante despre sarcinile de lucru.

Candidații interesați de filiala de la Satu Mare vor depune cererile prin e-mail, la adresele precizate în Termenii de referinţă, până cel târziu 20 mai 2019.

Pentru filiala din județul Maramureș, criteriile de selecție sunt aceleași cu cele de mai sus, iar procedura de recrutare va fi publicată în curând în pagina web a Consiliului Județean Maramureș: https://tinyurl.com/y4w8e28d.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.