Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A bogárfalvi út felújítására várnak jelentkező cégeket

 

Az elektronikus közbeszerzési oldalon megjelent a kiírás a 134C jelzésű út, Farkaslakától Bogárfalva irányába vezető szakaszának felújítására.

A kiírás értéke 1,1 millió lej áfa nélkül, a cégek április 23-áig pályázhatnak. A felújításra szoruló 1,1 km-es szakasz egy régebbi beruházás, amelyet Hargita megye tanácsa és Farkaslaka község közösen valósított meg. A megállapodás szerint a község készíttette el a terveket, így a megyei tanács elindíthatja a közbeszerzési eljárást.

2015-ben a megyei tanács apparátusa ellátogatott a térségbe. Nehezen jutottunk el idáig, de hittünk benne és továbbra is hisszük, hogy ez az útszakasz is elkészül. Bízom benne, hogy lesz a kivitelezésre jelentkező cég, lehetőleg helyi vállakozó és a munkálatok a nyáron elkezdődhetnek, mondta Borboly Csaba.

Ugyanakkor a megyei tanács elnöke hozzátette, hogy egyeztetések voltak az említett út Oroszhegyig történő felújításával kpcsolatosan, így a térség jobban megközelíthető lenne és több beruházást is lehetne idevonzani.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.