Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Megnyílik a borszéki nyári bobpálya

Szombaton, május 1-jén megnyílik a borszéki nyári bobpálya.

A Reménység Síközpontban található bobpálya hossza 1,5 kilométer, a pálya hossza 906 méter, szintkülönbség 574 m, a maximálisan elérhető sebesség 40 km/h.

A pálya a koronavírus fertőzés megelőzésére vonatkozó szabályok szigorú betartásával működik: a sorban állás során 1,5 méter távolság megtartása, beszállás előtt kézfertőtlenítés, a kellékek a helyszínen biztosítva, minden használat után a bobokat fertőtlenítjük. A bobpálya naponta 10-20 óra között várja a szórakozni vágyókat. Jegyárak: felnőtteknek 15 lejbe, gyerekeknek, 14 éves korig, 10 lejbe kerül egy csúszás. 8 éves korig kizárólag felnőtt kíséretében használható a bob. Minden harmadik csúszás után 1 ingyenes, illetve minden hatodik után kétszer díjmentesen lehet használni a létesítményt.

Esős időben a bobpálya nem használható!

A helyi lakcímmel rendelkező „Borszék kártya” tulajdonosai 20% kedvezményben részesülnek a pálya használata esetében, a két akció viszont nem halmozható.

Forrás: statiuneaborsec.ro/hu
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük