Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se fură elementele reflectorizante de pe marginea drumului

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Doi tineri din comuna Lueta au fost prinşi în flagrant de un agent de pază în timp ce sustrăgeau elemente reflectorizante de pe marginea D.J. 132

La data de 03.12.2015, Postul de Poliţie Lueta a fost sesizat de către un agent de pază, angajat al unei societăţi comerciale de profil din municipiul Miercurea-Ciuc, despre faptul că i-a depistat pe L.D. de 18 ani și G.N. de 25 de ani, ambii din comuna Lueta, în timp ce demontau şi sustrăgeau 25 de elemente reflectorizante de semnalizare din plastic, de pe marginea D.J. 132.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.